A+ R A-

Logo / Banner

Un site web nu este complet fara un design grafic deosebit. Fie ca este vorba de un simplu logo, un banner publicitar sau de butoane si imagini grafice, noi va oferim cele mai avantajoase servicii de grafica.

O campanie de promovare si publicitate online are nevoie de o imagine puternica si in mediul offline. De aceea va putem crea o imagine vizuala a companiei prin materiale publicitare, sigle, carti de vizita, template-uri pentru corespondenta, s.a.

Avem experienta in branding si acest lucru va poate ajuta pentru a va impune o anumita imagine in mediul de afaceri necesar pentru succesul unui business.

Citeşte mai mult...

Site web prezentare

Rainbowebsite - Prezentare

Un site web de prezentare in cea mai simpla forma va avea intotdeauna o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular si eventual harta.

Citeşte mai mult...

Site catalog online

Un catalog online (brosura de produse, oferte turistice, etc.) poate fi similar unui magazin virtual la care lipseste insa cosul de cumparaturi si procesatorul de plati electronice. La fel ca un magazin online, catalogul este structurat pe categorii cu produse/articole. Fiecare produs/articol are propria descriere, pret si galerie imagini.

Citeşte mai mult...

Magazin Virtual - Creare Magazine Online

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie ca este vorba de muzica, haine, masini sau servicii de consultanta, clientii au tendinta de a cauta cele mai bune preturi sau oferte pentru a putea alege ceea ce li se potriveste cel mai bine.

Citeşte mai mult...

Redesign website

Site-ul dumneavoastra este invechit si nu mai atrage vizitatori? In mod normal tema grafica a un site web trebuie modificata usor o data pe an si refacuta total o data la 2-3 ani. Daca site-ul dumneavoastra poarta aceeasi haina de ani de zile, atunci este cazul sa va ganditi la un redesign web total.

Citeşte mai mult...

optimizare SEO - portofoliu optimizare seo clienti - mentenanta

Servicii optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este un proces care creste semnificativ vizibilitatea site-ului web, magazinului online.

SEO ( Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de cautare)  este metoda cu cea mai mare eficacitate si costuri reduse pentru a aduce site-ul, pagina web, magazine online printre primele in domeniul dvs. Este cunoscut faptul ca, fiind  printre primii, in rezultatele motoarelor de cautare, esti printre cei mai cautati din bransa.

Optimizarea SEO unui site este un proces pe termen lung si nu poate avea nicidecum rezultate imediate in Google, primele rezultate ale procesului de optimizare urmand sa apara dupa cel putin o perioada de 30-45 de zile. Daca procesul de optimizare este grabit, site-ul respectiv risca sa fie penalizat de Google.

Ce implica SEO?

Selectarea cuvintelor cheie care vor genera traficul targetat, cercetarea continua a algoritmilor si a politicii motoarelor de cautare si cel mai important, intelegerea nevoilor clientului.

 

Este nevoie de SEO ?

Este foarte important ca fiecare companie(detinatoare de site web sau magazin online) sa ia in considerare cat de bine cotat este site-ul atat in cele mai importante motoare de cautare cat si directoare web. Exista mai multi pasi pe care o companie ar trebui sa ii faca pentru a maximaliza succesul site-ului lor in motoarele de cautare si directoare:

  • Identificarea cuvintelor cheie : Se aleg cu grija cuvintele cheie care au legatura cu site-ul si care sunt folosite pentru a gasi produsul sau serviciile dvs.
  • Analiza competitiva : Cuvintele cheie sunt revizuite pentru a include metoda de optimizare bazata pe structura de link-uri si pe incoming links.
  • Optimizarea paginii : Site-ul este optimizat cu meta taguri, body text si link-uri interne.
  • Link building : Generarea incoming links calificate si relevante
  • Inscrierea in directoare si motoare de cautare : Paginile web sunt inscrise manual in diferite motoare de cautare si directoare.
  • Analiza, re-optimizare : Rezulatele sunt observate pe o perioada de timp in functie de ranking si analiza traficului.
  • Report : Pe tot parcursul optimizarii, site-ul este atent monitorizat si se pot alterna metodele in functie de analiza traficului.

 

ALTE SERVICII

                                                                                                                          

JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval